Detta med teknik...

Det är helt otroligt. I en vecka har de nu försökt få nån rätsida på vår hiss. Igår hade de tydligen varit där med instruktionsbok och hela paketet. Men inte hade de fått igång den ändå. För den funkade inte idag idag heller. Ungarna är vettskrämda efter ett par försök igår. Så nu vägrar de åka. Resultatet blir att traska 5 våningar med allt man ska ha med sig plus två små barn. I morse var det två soppåsar och en påse glasflaskor. Igår blev jag tvungen att lämna tvätten i tvättstugan.
Har felanmält skrället två gånger nu. Det har varit tekniker och tittat på den i en vecka.. till och med lördag/söndag, men det verkar ju inte hända så mycket.  Tillade till och med igår att det börjar bli lite smått irriterande nu.

Funkar den inte tills imorn så bokar jag om min tvättid. Orkar inte bära tvätt från 5:e till källarplan. Är sängkläder och handdukar som ska tvättas, och det behövs verkligen tvättas sånt nu! Det är så fruktansvärt irriterande när något man är beroende av inte fungerar.

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Heej!
Har du läst DaVinci koden??
Idag har vi recenserat den, och andra intressanta saker!

Postat av: Jörgen

Tack så mycket! :-)

Din sida är intressant och fin den med!!

mmm, boken är ju klart bättre än filmen, men å andra sidan är det väl alltid så när man har möjligheten att låta sin egen fantasi sätta gränserna lite :-)

2007-05-17 @ 18:52:55
URL: http://www.TheGuide.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback