Ta ansvar hundägare!!

Är så irriterad!! Ska det vara så svårt att ha med en liten svart påse och plocka upp skiten?! Nu har båda mina små traskat i hundbajs, inte det roligaste att få in i lägenheten eller att rengöra x-( Trodde liksom att det var allmänn curtisy att plocka upp efter ens "bebis". Tänk vilket ramaskri det skulle bli om man lämnade en bajsblöja framme, eller om man skulle låta bli att spola efter sig på en offentlig toalett. Äckligt!!

Ville mest bara avreagera mig på nått genom att skriva här. Men ger samtidigt en uppmaning till slarviga hundägare. Ta ert ansvar och plocka upp efter hunden. Nästa gång kanske det är ni som kliver i, eller kör vagnen igenom, stinkande brunt klet. Tänk er att få in det i lägenheten/huset... :-(

Den lilla svarta

Denna lilla söta klänning fyndade jag på second hand för ett par år sedan. Kostade kring en 30 kr om jag inte minns fel. Orginalprislappen satt fortfarande kvar, inköpt av någon på Kappahl för 450 kr. Tycker det var väldigt överkomligt.



Den söta detaljen är att det sitter en tygros vid axelbanden fram, en på varje sida. så ser de ut i detalj



Första tillfället att använda den blir på fredag när jag ska bjuda mina vänner på glamafton :-) Sen hoppas jag att den kommer till användning oftare än den gjort hittills. Har inte haft tillfälle att använda den än :-p




halsduk

Mitt senaste "fynd". Stickade en halsduk som inte alls blev bra, och har gått och sneglat på denna ett bra tag nu. Så därför fick det bli den. En lång, virkad och underbart mjuk halsduk att värma sig med i vinter :-)

halsduk

På shopping med lille herr Supertrots

Idag har jag varit och handlat skor med lilla herr supertrots. Under mystiska omständigheter har en av hans vinterskor försvunnit. Vi har vänt upp och ner på vår 95kvm lägenhet två gånger, men den är som uppslukad. Så det blev alltså att panikhandla. Så mamma tar herr supertrots med till närmaste dinsko, efter "jag vill" vid påklädning. Väl där ska ALLA skor provas. Men lyckas avstyra honom med ett par han fastnar för. Men han SKA ha en sko på varje fot, och han vill inte ta av den och ALLA skor sitter som en smäck... enligt honom. Beslutar att be om hjälp med storleken. Står och väntar på vår tur när grabben får tag på skokartongen till dem som står före oss i kön. Han sliter tag i den "är den min?". Mamma säger nej, den är inte vår, ställ tillbaka. Vilket resulterar i att grabben tar kartongen och knuffar till den, kartongen kraschar i golvet på andra sidan disken. Vid det tillfället är jag klar att vända och åka hem.
Vi mäter skorna, kommer fram till vilken storlek som vi ska ha och jag betalar. Han SKA ha skorna på sig.. NU! Säger att han får ta på dem och visa pappa när vi kommer hem.

Kommer in på ica, fram till frukt/grönsakshörnan vi ska se när aporna dansar och spelar. Mamma funderar på mat, noll inspiration. Herr supertrots har bara ett svar, KÖTTFÄRS! Ok.. tacogratäng.... bort till texmexhörnan.. där finns tortillas som, enligt herr supertrots, hör hemma på golvet. Mamma plockar upp, tar det vi ska ha, och plockar upp tortillaspaketen IGEN. På väg vidare till köttdisken går grabben i sitt egna universum och traskar rakt in i en kvinna. Kan inte göra något annat än att sucka... plockar på oss resten av sakerna vi ska ha och går för att betala.
Kommer till busshållplatsen lagomt till att bussen ska gå. Är glad för att jag upptäckte att  vår buss stannade bakom 2ans buss... får springa rint busskuren för att hinna med den. Enda platsen ledig är vänd mot färdriktning, toppen. Phoenix klagar på att det är varmt, och att magen kanske gör lite ont. Blir två platser lediga snett mitt emot, så vi hoppar över till dem. För säkerhets skull packar jag om i mina påsar, .se, metro, skor och vantar åker över i matpåsen. På så sett fick jag en spypåse om det skulle hända nått. Klarar oss, och går av en hållplats innan vår. Och usch va blek han var då...
Resten av eftermiddagen gick åt att reta lillasyster.

Här är ivart fall skorna:
http://www.dinsko.se/cache/ttf/0115d1d6a011613051.jpg

Första snön 1 nov -06

Jaha.. så här såg det ut hos oss idag. Började som regn kring 8 imorse och kring 10 hade det börjat snöa. Den här bilden blev tagen strax efter 3.

vinter?

Antar att vintern nått till Malmö också nu. Inget fel med det, om det bara kunde låta bli att blåsa småspik x-(
Frågan är hur länge "snön" stannar.. och om det kommer mera? Men man kan ialla fall skryta med dem up north att vi minsann får snö i Skåne också :-D