A new way of style!

Har kommit öven en helt underbar sida med allt från kläder till accessoarer och skönhetsprodukter. Den heter YesStyle och säljer kläder från Japan, Sydkorea och Hong Kong, både till dam och herr.

image97

Det är klassiskt mode blandat med edgy attitydplagg, alltså något för alla smaker. Man kan göra regäla fynd, men samtidigt finns det många dyrgripar också. Värt att veta är att det för varje typ av kategori finns ett filter. Man kan sortera prismässigt, senast inkomna eller efter rekomendation.

image101


Alla priser står i US$, men längst ner i på sidan finns en valutakonverterare.
Bara välj aktuell valuta och priset kommer upp både i $ och t ex Sek när du kollar information om en vara.

image98
image99

Tänk även på att storlekarna skiljer en hel del, både på skor och kläder. Det finns en storleksguide, men förlita er inte enbart på den.
I varje objektbeskrivning finns aktuella mått på just det plagget, så som byst, axlar och mida. När det gäller t-shirts/toppar/blusar och klänningar är det bättre att kolla bystmått och skuldermått än storlekarna, speciellt eftersom många plagg kommer i onesize. Är man petit och har svårt att hitta kläder som passar, är detta en ren guldgruva.

image100

När det gäller frakt så kostar det $14 (95 Sek) för att skicka till Sverige om man handlar för under $200 (1355,50 Sek). Handlar man över $200 är det gratis frakt. Man kan dock riskera att betala tullavgifter, vilket man måste vara beredd på. De ansvariga för sidan ber kunden själv kolla upp vad som gäller för just det land du befinner dig i. Enda fraktalternativet just nu är via bud, t ex UPS och DHL. Mitt tips för att hålla konstnaderna nere, men samtidigt handla till gratis frakt, är att man gå ihop med vänner och bekanta med sin beställning.

image102

Har själv inte gjort nån beställning.. än. Men det kommer, det lovar jag. Måste bara hitta någon att sambeställa med. Intresserad? Här kommer lite aptitretare som jag fastnat lite extra för. Dessvärre är det inte alla plagg jag kommer i.

image103

image104

Happy Shopping!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback