Härligt härligt!

Idag har vi varit ute och gått i solen. De små behövde sandaler, och dottern ett par stövlar. Dags att rusta upp inför sommarlovet hos mormor och morfar nu. Vi vägrade åka buss så vi gick de 3 kilometrarna till Mobilia. Känns betydligt kortare än 3 km.

De här sandalerna blev det

Till henne:
och till honom:

Dessutom fick dottern nya stövlar. Hennes har spruckit. Hittade de här otroligt söta



De är allesammans från Din Sko och summan blev 500kr. Inte så farligt dyrt för tre par skor. Det blev även en ny keps med en döskalle på till grabben, och en solskärm till dottern. Självklart skulle den vara rosa.

Dessutom köpte vi solskyddskräm till dem. L'oreals Solar Expertise Milk Spray-Mist Sun Protection med SPF30. Specielly for kids står det på flaskan. Den kostade 145kr på Kicks, men är värd vart enda öre. Smorde de små innan vi skulle äta och gå hem. Och det märks knappt att de varit i solen. Jo, grabben har blivit brun, men han behöver bara titta på en bild på solen så blir han brun. Dottern däremot, som blir röd efter 5 min, blev inte ens märkbart påverkad av solen. Så detta blir en keepers i sommar, och nästa sommar också.
Var egentligen på jakt efter den L'Oréal Garnier Ambre Solair Kids som vann testfaktas test/undersökning när det gäller solskydd för barn, men den hittade vi inte. Inget jag ångrar nu. Vår kräm fanns inte med i testet. Men resonerade som så att det är ju L'Oréal som ligger bakom dem båda. För er som är nyfikna finns hela testresultatet här i pdf-format.

Så ser flaskan ut:



Vi avslutade dagen med varsin glass. Har hittat min favorit även där: Solero Exotic. Tycker den är absolut godast och mest läskande när det är varmt ute. Klarar inte söta sliskiga glassar då, och choklad ska vi inte ens prata om.

image133

Detta är min favorit. Vilken är din?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback